Vacature zoeken

08 08 08 08
Elke dag krijg ik de bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt
Monique
Zij-instromer verzorgende 3IG
Lees het
hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat ga ik verdienen?

Ga je werken en leren bij ZZG, dan verdien je een salaris dat is vastgesteld in de cao Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg (VVT). De hoogte hangt af van je werkervaring.

Kan ik een dag meelopen?

Meelopen in de praktijk geeft je een goed beeld van wat werken in de zorg inhoudt. Die kans krijg je. Een meeloopdag is onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Na een positief gesprek, heb je de mogelijkheid om met een medewerker mee te lopen.

 

Wat zijn de ervaringen van leerlingen?

In je zoektocht naar een passende opleiding en leer- en werkplek is het waardevol en leuk om ervaringen van anderen te lezen. Over waarom zij hebben gekozen voor een opleiding en hoe zij werken en leren bij ZZG ervaren. Nieuwsgierig?

Is er een inwerkprogramma?

Een nieuwe baan is spannend. Het is de start van een leuke en drukke periode waarin je ZZG en je nieuwe collega’s leert kennen. Om je te helpen en te begeleiden hebben we een inwerkprogramma gemaakt. Je staat er dus niet alleen voor. Een collega uit je team is je werkbegeleider. Samen bespreek je hoe het gaat en wat je nodig hebt. De introductiemiddag is onderdeel van het inwerkprogramma; een interessante middag om je welkom te heten bij ZZG zorggroep.

Wat zijn de werktijden?

Je bent als leerling lid van een team. Dit betekent ook dat je samen met je collega's zorgt dat diensten in het rooster zijn ingevuld. Hierbij wordt rekening gehouden met je kennis en ervaring in de zorg. Je werkt flexibel in dag-, avond,- en weekenddiensten. Werktijden liggen tussen 7.00 en 23.00 uur. Werk je in een woonlocatie, dan heb je (aan het einde van je opleiding) ook nachtdiensten van 23.00 tot 7.00 uur. 

21

Meer weten?

Wil je meer weten over werken en leren bij ZZG? Of wil je in gesprek over je mogelijkheden of een keer meelopen en ervaren of de zorg bij je past? Onze recruiters denken graag met je mee.
024-301 79 11 recruitment@werkenbijzzgzorggroep.nl