Lees verhalen van medewerkers

Horizon22

Overstap

Jenny is verpleegkundige niveau 4 en stapte van het ziekenhuis over naar de ouderenzorg. Denk jij ook wel eens aan zo'n overstap? Laat je inspireren door haar verhaal.

Bas (2)

Boeiend vak

Bas werkt al 20 jaar als ergotherapeut op verschillende locaties van ZZG. Hij heeft veel gezien en meegemaakt. "Ik zie hoeveel ergotherapie voor mensen kan betekenen"

Foto Ikenmijncliënt

Bijzondere band

Miriam werkt met veel plezier als Leerling Helpende bij locatie De Vlechting. Ze heeft prettig contact met alle bewoners. Maar met één mevrouw heeft ze een extra bijzondere band.

Wollewei01

Verzorgenden IG

Als verzorgende IG in een woonlocatie ben je echt van betekenis voor mensen met dementie of lichamelijke achteruitgang. Nieuwsgierig hoe onze verzorgenden IG dat doen?

IMG 20200506 WA0001

Nieuwe baan

Edith startte als helpende op woonlocatie De Horizon, op het hoogtepunt van de corona-crisis. Haar eerste maand vond ze lastig, soms emotioneel, al gebeurden er ook veel leuke dingen. 

Wollewei34

Voldoening

Marijke werkt al ruim 10 jaar als helpende bij woonlocatie Eikenhorst in Groesbeek. Dat doet ze met veel plezier en voldoening. “Ik kan er écht zijn voor de bewoners”